You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
Interviu cu Porcus (Ro Dream Team) (23/11/2010 14:44)

Dupa cum se stie , Porcus , manager al echipei "Ro Dream Team" castigator al trofeului Uefa Champions League de 2 ori a onorat iesenii cu o vizita. Intalnirea a avut loc intr-un club din Iasi unde am vorbit despre managerleague,fotbal si multe alte subiecte ce nu tin de acest joc. Am reusit sa ne cunoastem , sa ne impartasim mici secrete , sa jucam un biliard (Porcus cu Brag mai mult). A fost o intalnire frumoasa , in care am incercat sa scoatem cat mai multe lucruri de la Porcus. Nu prea a intrat in joc , dar a acceptat sa raspunda la cateva intrebari:


1. Care este "secretul" lui temujin?

Raspuns: Credeam ca v-ati obisnuit cu temujin, si ca marele lui secret nu e decat un ....mare fas. Daca avea un secret se vedea in primul rand in echipa lui, ori la ce jucatori are si cum ii creste, ii mai trebuie 20 sez sa ajunga in d1)
2. Ce analizezi la un adversar?

Raspuns:  Pai la un adversar de obicei nu analizez mare lucru. Sunt maxim 5-6 adversari/sezon pe care ii analizez, iar din acestia cu 3-4 ma intalnesc cam in fiecare sezon(campionat sau CL) si asta inseamna sa le urmaresc prestatiile de-a lungul sezoanelor. Sa ma analizeze adversarii mei pe mine, nu eu pe ei)
3. De ce mai joci ML?

Raspuns:  Pai nu o sa mai joc prea mult ML, joc pana mi se retrage actuala generatie de jucatori apoi voi face o binemeritata pauza dupa 3 ani de ML. Dar trebuie sa mai iau cateva trofee pana atunci
4.Cat de mult il vrei pe Alex22thebest OUT?

Raspuns: Nu am nimic cu Alex in prezent, asta chiar daca am avut ceva divergente de-a lungul timpului, ba chiar imi este simpatic; daca este omul patimas pentru ML si pune totul la suflet nu trebuie sa il privim ca pe un anormal!

5. Cu ce ai ramas dupa 30 sez in ML?

Raspuns: Am ramas in primul rand cu prieteni(comunitatea romaneasca este una fantastica!) si amintiri. Acel tricou, doua cupe si niste diplome nu inseamna nimic fata de satisfactia de a merge prin diferite locuri din tara si a avea aproape oameni cu care am vorbit doar prin mesaje sau pe chat. ML a fost si este pt mine un joc ca oricare altul in care doar incerc sa fiu cel mai bun.

6. Pe ce te bazezi cand faci tactica?

Raspuns: Ma bazez pe jucatorii din echipa mea si pe felul cum stiu ca joaca ei, prea putin mai trag cu ochiul si la adversar.

7.Ce urmaresti la un jucator inainte de al cumpara?

Raspuns: Ce urmareste toata lumea: nr de stele, calitatea, pretul si ceea ce am spus in particular tuturor celor care au venit la ultimele intalniri cu managerii.

8. Mai vii in Iasi?

Raspuns:  pai sper sa se mai iveasca vreo ocazia sa pot veni. Totusi niciodata nu stim pe unde ne poarta viata.

9.Un sfat pentru incepatori?

Raspuns:  A, sa nu mai deschida topicuri aiurea decat dupa ce au citit toata aceasta documentatie:

TUTORIAL
MANUAL
BLOG DOREL
INTREBARI FRECVENTE
TRANSFER TUTORIAL

 

10. Ce te pasioneaza in afara de ML?


Raspuns: Pescuitul,fotbalul , jocurile pe calculator,natura , nevasta(suntem inca la inceput si e de inteles), tot ce inseamna stiinta si mai ales cele exacte(matematica, fizica).

 

Poze de la intalnire: http://www.megaupload.com/?d=42QSUNCW (aici gasiti o arhiva cu toate pozele facute de catre Porcus in Iasi) !

 

Share on Facebook
Blogger has no team.
Zz00408553 wrote:
21:00 23/11 2010
picture

pai si pana te lasi banuiesc ca ne mai aduci un trofeu CL . da?:D

steaua fan wrote:
09:01 07/03 2011
picture

Casa de piatra

Laskiito wrote:
21:43 26/03 2011
picture

forta Porcus!! Inca 1trofeu pe putin...:D

 

temujin wrote:
13:30 27/06 2011
picture

 mda...perseverenta si diplomatia precum si stiinta exacta te-au facut cel mai titrat manager din ml.... cat despre ce   a spus sus trebuie sa recuoastem ca este un jok online...cat ai pakalit munca ai putut juka ml... eu n-am timp insa cand ne-am pus amandoi mintea la contributie am obsv. niste atribute ascunse atat la jukatori si cateva secrete... cand ai luat primul cl ti-au trebuit ultiml 2 meciuri pregatite cu tactica chiar daca q-ul tau era et superior...cresterea jukatorilor cat si alte chestii este tsiut nu depind decat de simulator in urma unor reguli...stele,batrani in echipa,unde da randament etc...toate aceste chestii necesta timp... oi fi eu vulcan dar nu prefacut(diplomat) de la ARGES am invatat ca perseverenta aduce cu sine trofee,multe trofee...Secretul tau porcuse sunt afacerile care ti-au adu uficienti bani sa potila tot ce este mai bun pe piata....totusi istoria spune ca esti cel mai bun....lumea a uitat de andox...dar Arges? te-ai lasat de ml pt ca numai ai timp si ca sa te retragi cu fruntea sus... adevarul este ca ai facut afacere si din acest jok(a umple timpul liber) baftaaaaaaa pe mai departe ne vom revedea daca va mai tine jokul si jijikent nu ma va umple cu warn-uri...hihihihihhihihi

-b0gdAn- wrote:
14:57 05/08 2011
picture

cum sa te lasi frate de ML...fa-ti timp in continuare de a fi cel mai bun..BAFTA ;) ;) 

Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.