You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
De ce iubim ManagerLeague (08/06/2012 02:11)

Kaza Sport Club Master Kaza
Pentru ca imi place sa cred ca e populat de oameni cu bun simt, cu care poti schimba impresii despre joc si nu numai la un nivel civilizat.
   
       
FC Black Cows skum33
Imi place Manager League pentru ca uneori traiesc meciurile cu aceeasi intensitate pe care o simt cand urmaresc meciurile echipei mele favorite. Ma atasez de jucatori, de club si de juniorii de la academie. De multe ori am ajuns la limita falimentului doar pentru ca nu vroiam sa ma despart de niciunul din jucatorii mei. Este, fara indoiala, cel mai bun manager online de fotbal (credeti-ma, le-am incercat pe toate!).
Manager League is the best !
   
       
Megastar Resita dstrez
Imi place ManagerLeague pentru ca nu ma lasa sa plec din fata calculatorului, pentru ca imi da emotiile pe care le traiesc si in fotbalul real dar in care sunt si mai implicat prin faptul ca pot lua eu deciziile.
   
           
Steaua Bucharest 1947 Lacatus M
pentru ca fac ce vreau, eu fac echipa, eu critic jucatorii, eu aleg jucatorii,  ii concediez,  retrogradez echipa, fac ce vreau, sunt un fel de jijinho becalinho ))))
   
       
Kronstadt FC Adrian Mutu
Este incredibil de detaliat, sunt foarte multi factori care influenteaza fiecare meci, iar asta face jocul sa se simta uman, nu automatizat. In plus, fiind plecat din tara, e o mandrie in plus sa reprezint Romania in liga englezeasca.
   
           
Vointa Vrata Enache Gabriel
iubesc manager league deoarece desi pare simplu se dovedeste a fi foarte complex si oricat de vechi ar fi un manager ,realizeza ca defapt mai sunt multe lucruri de invatat despre joc! 
asta in cateva cuvinte ca asa sunt foarte  multe de zis despre ML
   
     

De cand am descoperit chatul imi place si mai mult ML. Jocul are un farmec aparte, simulatorul desi are putine zgaibe, il face mai atractiv. Tu cu echipa (Q93) poti pierde cu o echipa de Q85 sau poti castiga cu o echipa de Q96, oricum o furi.
Nu stiu daca e numarul 1, in materie de fotbal manager online dar concureaza cu succes.
p.s. Jiji, sper sa fiu ales castigator pentru ca am spus din suflet, e ca o declaratie de dragoste facuta pamelei

       
FC Fanta Madness Grasu
imi place ca nu esti obligat sa bagi bani in joc daca vrei performanta si, de asemenea, imi place ca sezonul se desfasoara rapid in 4 saptamani si te tine la calculator
   
       
STEAUA 81 tzatzyky
Jucati-l cu incredere...... e unul dintre cele mai tari jocuri de fotbal manager pe care le-am jucat... te tine cu sufletul la gura.....am avut ocazia sa cunosc fel si fel de oameni extraordinari cu care sper sa ma vad jucand jocul asta si peste 10 ani....iubesc ML....
   
           
Nemesis FC Alin Alex
Singurul joc pe care il joc de multa vreme incoace - ma necajeste, ma bucura, trezeste managerul inchipuit din mine, face parte un pic din viata mea cotidiana.
   
       
FC Bob Marley sorindmh
It`s simply the best ( este cel mai bun manager dar cu siguranta poate fi imbunatatit).
   
   
FC Za Marusel za marusel
It`s soccer.It`s life !
   
       
Tunetul Paul-B
Am inceput din plictiseala si acum a devenit dependenta!
Cred ca il voi juca si la 80 de ani.
   
       
Bienheureux Les Steriles Cioran
De nesanatos la cap ce sint, sau am devenit, din cauza lui...
   
       
Maria Ioana Campioana petryk99
E o distractie careia ii aloc putin timp zilnic Winky
ma trezeste dimineata inainte de munca si ma calmeaza dupa ce ajung acasa
daca mai adaugam si chat'ul...unde sunt baieti unu' si unu'...e chiar fain jocul (intrati domnilor si pe ro-chat)
   
       
chimia valcea tavvy
imi place pentru ca oricat te-ai straduii sa gasesti echipa perfecta si tactica cea mai buna, tot timpul se va gasii o alta echipa cu o tactica si cu o echipa mai buna.
   
   
FC Athletico Bucuresti Lethhal
La inceput a fost o joaca, acum e un hobby 
il iubum pentru ca creeaza dependenta
   
       
CFR Slatina Circiumaru
Iubesc ManagerLeague pentru ca a fost cel mai bun prieten al meu pe vremea cand eram in Italia , aveam somnul facut pentru ManagerLeague , adormeam la 4 ma trezeam la 4 )
Socializezi cu oameni din toata lumea , iei decizii , iti cresti niste jucatori si pui atat de mult suflet incat te face sa crezi ca esti chiar pe bune un adevarat manager )
Nu exista drog mai tare decat Managerleague !
Postam de N ori la valea plangerii , ii sarim de 1000 de ori in cap lui Spinner dar continuam sa ne jucam DE CE ?
 
     
Fotbalul a fost un joc. Fotbalul a fost un sport. Acum fotbalul este un fenomen social, caruia trebuie sa ii multumim ca exista.
Iubim Manager League datorita faptului ca ne ofera posibilitatea de a trai aceleasi sentimente ca si in cazul fotbalului real, nefiind nicidecum departe de adevar.
       
       
yamaha_team albertoSS
Iubesc ManagerLeague pentru ca este cel mai detaliat si mai complet manager online. Cel mai frumos lucru este acela ca nu poti face performanta imediata, deci nu ai cum sa te plictisesti.
 
   
Fc Cetatea Suceava Razzvy
Managerleague este ca o chitara: oricine poate canta la ea, dar nu oricine poate simti muzica.
   
   
Vitania FC Andy-N
Managerleague ca si în viaţă, te lasa uneori sa câştigi, alteori sa pierzi.Intodeauna exista cineva sa fie mai bun decat tine. Şi nu câştigă mereu cei buni, nici nu pierd cei răi. Dar paradoxal, nu câştigul e scopul principal, ci jocul în sine.
   
       
FC Inter Bucuresti Dany-
Emotia din ManagerLeague si din fotbalul real sunt una si aceeasi . ManagerLeague ma impresioneaza prin complexitate si prin dificultate, nu oricine reusind sa fie cel mai bun.
   
   
Dinamo Ploiesti vintza
Incepand in joaca ...continuand ca o intrecere intre prieteni  ..acum  a devenit cel mai sanatos "drog" 
Este locul virtual unde prietenia devine reala ....
   

SmackDown Orton1985
Iubim acest joc deoarece iti da posibilitatea d a trai emotiile, sentimentele, trairile pe care le simte un manager real dupa o mare performanta
   
       
RO Killer Wasps Lucian R.
De ce iubesc ML-ul??? Eu, nu-l iubesc...el ma iubeste pe mine. Ma deranjeaza non-stop. Chiar si in momentul de fata nu pot sta linistit. Pana maine seara nici nu vreau sa aud de elROFL!
   
       
BLACK PEARL - Cyrus -
Imi place Managerleague pentru este un joc fascinat, in care pleci la drum alaturi de echipa ta cu pasiune si speranta, inarmat perseverenta evoluezi alaturi de jucatorii tai, iar daca esti printre cei inspirati si norocosi ai sansa de a ajunge pe cele mai inalte culmi ale acestei competitii virtuale.

             
CFR Slatina Circiumaru
Ca sa fiu sincer ... eu ma jucam alt joc browser tot manager si se jucau 2 meciuri pe saptamana apoi am zis sa ma joc si ML in paralel cu ala si cand aici am inceput sa simt un pic de gust am uitat de celalalt Poate daca nu se jucau doua meciuri pe zi si nu erau cantonamente si nu aveai asa contact cu ceilalti manageri nu se jucau nici jumate din cati se joaca acum !
   
       
Spartans ™  Danny ®
ManagerLeague este iubit pentru ca imbina intr-un mod fericit trei elemente esentiale pentru un simulator online de succes: cresterea jucatorilor este incitanta, formarea unei echipe implica timp si intelegerea tacticii stimuleaza competitia.
   
       
Darkrai FC Kuukai
Cu Managerleague incep fiecare zi.. cand ma trezesc primul lucru ma uit la meci.. si in functie de rezultat stiu daca o sa fie o zi frumoasa sau nu.
   
       
Fc.Dinamo.Sibiu Juja
pfff....grele meciurile ROFL! pentru unii ca mine, incerc sa-l descifrez de cativa ani, dar degeaba, fara succes.... oricum e un joc care iti umple golul din viata de zi cu zi.... Multi ani inainte si la mai multi prieteni pe ML!
   
       
Stars United SoX Catalin
Manager League te invata intai sa accepti infrangerea, pentru a cunoaste succesul.
   
       
Izvorul Minciunilor arcantos
Pe cat de simplu pe atat de fascinant si complex. Azi crezi ca ai toate cheile si maine iti dai seama ca nu stii nimic. Un joc care te invata sa il iubesti si care te face sa plangi si de fericire dar si de suparare. Aici gasesti o comunitate pregatita sa te sustina si sa te ajute. A fost un sentiment fantastic sa primesc incurajari de la atatia cunoscuti dar si necunoscuti la o finala disputata in competitia suprema.
   
       
FC Black Cows skum33
ML ruleaza!!
   
       
FcMarijuana Dolarel
De iubit , o iubesc doar pe mama ... imi place managerleague pentru ca este singurul lucru pentru care am pierdut peste 1-200 de nopti clickuind !
   
       
Corvinul Hunedoara Adrian Pascu
De ce iubim managerleague? Eu sunt un tip mai calculat si nu pot sa zic ca il iubesc dar pot sa zic de ce imi place, in primul rand imi place ca aici e mult prea multa matematica.
De ce Managerleague? pentru ca oricine poate invinge, niciodata nu ai sa stii totul si in fiecare zi ai sa inveti ceva nou, ai ocazia sa intalnesti oameni deosebiti si cel mai important e ca roata se invarte si fiecare poate deveni invingator.
   
   
lero7 lero7
Din moment ce timpul petrecut aici este sensibil egal de cel petrecut cu sotia , se poate trage usor o concluzie... ; si, in plus, de un an si cateva luni de cand ne cunoastem (ML), nu stiu daca au fost prea multe zile cand nu ne-am vazut
.. apropo de dependenta..
   
       
Promedia zzozzo
de ce?
d`aia...
(ca sa joc cat mai multe baraje)
   
       
Chelsea Londra Mirel04
Iubesc Managerleague pentru complexitatea ,frumusetea,corectitudinea si oamenii din aceasta lume fotbalistica virtuala!Idee jocului presupune atat competitivitate,dorinta de a face performanta dar si satisfactii personale pe care acest  joc minunat ni le ofera!Managerleague ofera posibilitatea tuturor oamenilor ,indiferent de nationalitate,limba sau varsta sa aiba propriul club de fotbal pe care sa-l managerieze dupa bunul sau plac!Imediat ce mi-am facut cont,managerleague mi-a indrumat pasii intr-o lume diferita de cea traita in care valorile morale le domina pe cele materiale , in care unicitatea jocului este redata de calitatea oamenilor dar si de buna organizare si construire a acestuia!
   
       
Academica Bujor Ovidiu-Ionut
Manager League iti dezvolta imaginatia si creativitatea, iti cultiva orgoliul, iti da adrenalina prin spiritul de competitie, te face sa razi cand pierzi sau castigi, iti da posiblitatea de a ajuta pe altii, te face sa te simti iubit si apreciat. intr-un cuvant Manager League e EXCELENT!
Become Legendary!
   
   
FC MUCU SEINI lorinn
NICI UN ALT JOC nu mi_a creeat  senzatia aceea fantastica , de "suflet-la-gura" in asteptarea meciurilor.....  ,clipe in care traiesti fantezia marcarii unui gol, sau dezamagirea faptului ca echipa a ratat, sunt abolut unice si minuntate! . Chiar si o infrangere, sau un esec, au farmecul lor!
   
       
Academy FC andrey2007
sincer am fost suparat pe acest joc am pierdut bani crdeite si am incercat sa caut alt joc de fotbal mi-am facut conturi pe toate jocurile de fotbal dar tot aici sunt si sincer nu ami pare rau este foarte bun si sper sa mergem inainte ca merita accest jocMartiniMartini
   
       
Cavalerul Patriot crs88
Un joc? nuuu...
Un hobby? poate.....
Un drog de care nu te poti lasa?  categoric da...

Acesta este Manager League.Prima oara il incerci tu...a doua oara il vrea sufletul

       
Arsenal de Buzau asd74
Pentru ca ne ocupa tot timpul...
   
       
Wolves Academy Chelariu Sergiu
Imi place Manager League pentru ca este singurul joc de fotbal online unde chiar este nevoie de multa munca pentru a reusi ceva!
   
       
SteauaTurda-go totpaulcupaul
Managerleague mi se pare o combinatie perfecta!Este,pe langa cel mai bun joc de manager de fotbal,si cel din care inveti cele mai multe.E un joc interesant deoarece poti face performanta si fara a-ti baga mana in pusculita!
   
   
FC RedStar Saint_Gabriel
Iubim ML-ul pentru ca deja face parte din viata noastra..s-au dezvoltat rivalitati intre manageri..s-au legat prietenii din diverse colturi ale tarii si ale Europei..s-a demonstrat ca romanul e iscusit si fara bani si poate face performanta ca in viata reala..pe stomacul gol..si sunt multe alte lucruri bune care ne-au facut viata mai frumoasa noua iubitorilor de fotbal..
   
       
NouaSteaua ovyallin
ptr ca ma tine treaz pana la 4 dimineata si maine am examen!
   
       
DINAMO 1 GALATI DINAMO GALATI
Un joc interesant!
   
       
FC Duracell Lacatus27
Eu personal il urasc , pt ca e greu al dracu de greu sa ai rezultate si e nevoie de timp ,rabdare sa faci amicale, sa schimbi jucatori uzati fizic, dar si placut cand bati echipe cu caltate superioara si il urasc cand fac egal sau iau bataie de la echipe cu 20 q mai slab , sincer mai m-am lasat de el de cateva ori , dar tot ma intorc la el ca sa ma din nou,sa pierzi locul 1 pentru ca competitia avea un singur superjucator ....si o sa incerc sa ma las din nou de el pana urmatoarea data cand vreausa vad ce au mai facut tineripe care iam cumparat acum 3 sezoane si au luatlocul batranilor de 34-35 de ani .asta e jocul asta te ridica la inaltimi numai ca sa dea cu tine de pamant a de tare ca iti juri ca te lasi de el,pana urmatoarea data.
p.s abia astept sa numai fie jocul sa pot merge la Thumb upadevarat sau la oMartini nu sa si sa .
   
       
Dynamic Perieni cumatru
  Seara adorm cu ML alcatuind echipa,analizand fiecare jucator,studiind viitorul adversar,echipa acestuia si implicit tactica adoptata de mine pt meciul de a doua zi,iar dimineata,ma trezesc cu ML si cafea la ora 5.30! Meci,rezultat,analiza,clasament,bucurie,suparare,schimbari,antrenament,amicale,(reziliere contract,oferte) uneori...   Toate la un loc,aduc ceva in sufletul tau,ceva diferit de cotidian,un aer tanar,o adiere.........gata,am treaba.
 

Real Madrid 32 DaNy32   
Pentru ca e frumos !

   
FC Arsenal Londra MisterA
ML e un joc complex si distractiv si foarte apreciat in intreaga europa ... ce nu reuseti in viata reala poti reusi aici . sa fii un manager de succes . oricine a vazut blogul lui Porcus si siar dori o cupa MLCL asta inseamna a fii campion cel mai bun dintre cei mai buni .
   
       
Avantul Violena Galati vio74
Contrar curentul pro-manager....mie nu-mi place jocul pentru ca de multe ori mi se pare subiectiv acel server,nu e cum as juca eu ca la FIFA de exemplu...insa mi-a creat dependenta(e paradoxal lucrul acesta,nu?)esti la mana  serverului  si nu mi se pare chiar asa de ok...Domnule Spinner,sper ca nu ma retrogradezi acum in divizia a 8-a..si de asemenea nu mi se pare corect si e chiar al dracului de frustrant sa conduci un campionat intreg cap coada cu 10 puncte avans la un moment dat si apoi sa ajungi la sfarsitul lui la baraj si sa mai si pierzi barajul pe deasupra...Nu e cazul meu,ci al unui manager de la mine din divizie care a patit-o sezonul trecut

       
Farul Constantza 2011 Anna Maria
Din punctul meu de vedere manager league e cel mai complex joc de fotbal online detaliat si bine structurat....mult succes in continuare
   
   
suiram ploiesti suiram75
Pur si simplu imi place ML. si am prea multe motive de aratat. Dar cel mai important este ca aici ne simtim si noi puternici si, statistic, la nivelul primei divizii stam exceptional.    

       
Steaua-Bucuresti fortza steaua
Imi place manager league pentru ca are competitii si se bazeaza pe tactica.
   
   
ATLETICO MADRID 1903 SUPER CHOLO
ML imi coloreaza rutina de zi cu zi,imi da suspans si imi demonstreaza ca matematica e relativa (cateodata chiar foarte....)
 

       
Villages Association Paulensson
Schemele logice ce stau la baza simulatorului ML sunt genial concepute, cu reguli simple care, in acelasi timp, lasa posibilitatea unor rezultate imprevizibile, iar asta duce la o experienta a jocului pasionanta 
Cu o grafica sobra, fara excese de prost gust (fara personaje de desene animate ori culori tipatoare) si posibilitatea de a-ti personaliza echipa, stadionul si fiecare jucator in parte, ML ofera o imagine surprinzator de diferita si de placuta ochiului, fata de alte jocuri de tip browser.
   
   
RO DreamTeam Porcus
Am descoperit Managerleague pe vremea cand am descoperit-o si pe nevasta mea (imi era prietena atunci)... acum am atat nevasta cat si echipa in ML...este un mod de viata! As putea sa mai fac un roman pe aceasta tema... dar mai sus am precizat numai esentialul

Share on Facebook
This blogger owns the team CS Cizme Rupte. (TEAM:17072)
- lucian - wrote:
12:41 13/08 2012
picture

 ML este cu siguranta cel mai bun manager de fotbal pentru ca e cel mai realistic. Nu exista cea mai buna echipa pentru ca de fiecare data cineva e mai bun ca tine. Pe zi ce trece ML devine, pentru mine, un viciu( pozitiv bineinteles)

- andrei - wrote:
15:21 22/04 2013
picture

 ManagerLeague este mai mult decat un joc online,este si un loc unde iti faci prieteni.Pe langa asta,el este cel mai realistic manager de fotbal online-am incercat mai multe astfel de jocuri,dar nici unul nu-i mai bun ca acesta.Iti dezvolta abilitatile de manager.Sper sa ma vad jucand acest joc si peste 20 de ani!Sa ajungem cu bine la sezonul 1000!

Guardiola G wrote:
16:05 22/04 2013
picture

 E cel mai frumos joc de fotbal managerleague, bravo baietii tineto tot asa va pup dulce.

Cosmin Dinca wrote:
16:29 22/04 2013
picture

nam ce sa spun de acest managerleague 

chiar e facut asa cum trebuie sa fie poate

 

FlasH112 wrote:
20:21 22/04 2013
picture

 In viata reala nu am posibilitatea sa antrenez o echipa asa ca o fac in cea "virtuala"...de asta iubesc manager league

Cristian-RO wrote:
02:00 12/06 2013
picture

  „ManagerLeague este cel mai bun joc online: zilnic 2 meciuri, 2 antrenamente, weekend cu 4 cupe particulare culminand cu cantonamentul echipei. Efectiv ma atrage spre calculator oriunde as fi sa-mi vad echipa cum joaca sau jucatorii cum cresc. Este un joc care reuseste sa nasca orgoliu, ambitie in incercarea de a reusi cu propria echipa marea performanta, fiind patron, contabil, antrenor, totul. Aici am cunoscut foarte multi colegi prietenosi, cumsecade, cu un caracter deosebit. Un joc de strategie care imi place si ma relaxeaza.”                                                                                                                                                                                                   (Cristian-RO)
 

Mosuc wrote:
17:58 23/05 2016
picture

 Un joc perfect gandit , un joc care te relaxeaza de cele mai multe ori  si te ajuta sa iti faci noi prieteni chiar si in viata reala. Un joc care nu se termina nici macar cand ai retrogradat ci din contra te stimuleaza si mai mult si te face sa revi mai puternic . Va țucă Moşuc

Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.