You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
Razvan (Ro Fc Arges) (07/06/2009 23:27)

Prin acest interviu am incercat sa aflu mai multe despre viata de manager a lui Razvan (Ro Fc Arges).Este primul si singurul castigator al MLCL din divizia Ro. Speram ca multe echipe vor realiza ceea ce a realizat el. Iii uram multa bafta in continuare in planurile pe care le are privind echipa lui.(tup)



1.Ce a insemnat trofeul de campion MLCL pentru tine?
Grea intrebare . Trebuia sa incepi mai usor , ce alte pasiuni mai am, cum m-am apucat de acest joc …etc. . Nu stiu exact, a insemnat mult la momentul respectiv dar a insemnat si o plafonare dupa aceea . In acest moment joc ML exact asa cum vreau sa-l joc , adik NUMAI din placere . Nu ma intereseaza trofeele , acum vreau sa petrec cat mai mult timp in D1.
  
2.Cum arata aceasta cupa in realitate??
E frumoasa. O sa incerc sa fac o poza si sa o pun la logo-ul echipei .Seamana foarte mult cu ce a castigat Steaua in ’86.Oricum , a venit ambalata cu grija ca sa nu se zgarie . Inainte sa va ganditi sa castigati MLCL ar trebui sa stiti ca tre sa platiti 12 RON cand ridicati cupa de la Posta . 

3.Ai crezut vreodata ca vei fi prima echipa din RO care va reusi acest lucru?
N-am crezut .Dar am avut rezultate bune in CL in fiecare sezon .Sezonul urmator am pierdut in semi in prelungiri si tot impotriva lui Czarnekozsule .Cu un sezon inainte am pierdut in sferturi , mai inainte in optimi , parca .Deci, eu zic ca a fost bine in CL .Dar in fiecare sezon am menajat titularii in campionat pt CL .Din pacate la noi nu se mai poarta lucrul asta .Probabil asta a fost si motivul principal pt care n-am castigat inca nici un titlu in Romania .E singurul lucru care-mi lipseste .

4.Care crezi ca a fost punctul tau forte in acel meci?
Am fost foarte atent cand am pregatit meciul. Am avut si ajutor. Multumesc lui E.T.? si jijikent . Am discutat f mult cu ei inainte de finala .Si am avut noroc. Conteaza f mult norocul in ML . Asta e un lucru care trebuie schimbat . Oricum , am avut ceva tensiune in timpul meciului .

5.Cum ti se pare divizia Ro in comparatie cu celelalte divizii ale jocului?
E foarte tare . Ca si Q mediu al echipelor suntem in primele 3 dar eu cred ca managerii nostri sunt mai inteligenti si compenseaza lipsa de Q si faptul ca nu prea cumpara credite .E ca in realitate, vindem cei mai buni jucatori ca sa facem rost de bani ( si credite in cazul acesta ) .

6.Esti multumit de ceea ce ai realizat pana acum in acest joc? 
Da, foarte multumit .Ti-am zis , un singur lucru imi lipseste, titlul in D1 .Acum incerc sa am cat mai multe sezoane consecutive in D1 . Sezonul asta e greu insa . Sunt in zona retrogradarii . Rezultate nefavorabile in ultimele 2 etape ma pot duce direct pe rosu .  

7.Te-a intrebat vreodata fiica ta ce joci acolo? 
Are ceva mai mult de 3 ani dar stie déjà ce fac . Ii zice cam asa “megerlic”. in ultimele 3 luni nu am avut internet acasa si am intrat si eu pe unde am putut de aceea nu prea m-a vazut pe “megerlic”.Aceasta este si una din cauzele rezultatelor proaste .

8.Ti-ai refuzat prietenii vreodata pe motiv ca ai meci in campionat? 
Care prieteni ? N-am prieteni . Am renuntat la toti cei care n-au vrut sa faca un cont pe ML . Aia nu sunt prieteni . Glumesc .I-as fi refuzat pentru finala MLCL . De fapt daca ma gandesc bine in ziua aia am stat acasa de la ora 5 sa fiu sigur ca schimb echipa din campionat si bag titularii .

9.Dupa parerea ta Managerleague este pe drumul cel bun? (tinand cont de toate “imbunatatirile” aduse)
Da . Singura problema e simulatorul . Restul e OK .Astept noile schimbari . Ca de obicei o sa fie 2-3 sez de acomodare in care multa lume o sa critice schimbarile ( probabil o sa fiu si eu printre ei ) . Oricum, din ce am citit pana acum ma bucur ca nu se incurajeaza schimbarea in totalitate a echipei (rebuild-ul) . Asa e normal sa se intample . Cred ca un manager adevarat este cel care reuseste sa faca lucrul asta din mers .
Eu am facut lucrul asta odata, acum multe sezoane , si mi-a parut rau . mai am cativa jucatori din generatia aia si am fost foarte multumit de ei . Nu am rabdarea necesara sa o iau de la capat , cu jucatori de 17 ani .Si cand am refacut am pastrat 13-14 jucatori de Q mare cu care am retrogradat pana in D4 . De acolo am strans atatea cupe particulare .

10.In momentul de fata poti renunta la acest joc?
Daaaaaa . Ml-ul e ca fumatul . E foarte usor sa renunti . De exemplu eu am renuntat la ML pana acum de 14367 ori . :D 
Serios vorbind , e destul de greu . Si asta e din cauza grupului pe care l-am gasit aici .

 
11.Care crezi ca este echipa momentului in campionatul nostru si in CL?
In campionatul nostru, Dinamo 13 . Cred totusi ca Andox si-a pierdut din bucuria de a juca din cauza sezoanelor petrecute in diviziile inferioare . Mi s-a intamplat si mie . Are nevoie sa castige MLCL ca sa gaseasca placerea de a juca .Din CL e greu de spus . Veritas arata f bine , Hogwarts of Wizardry are o echipa extraordinara ( dar si Blackpool a avut si inca mai are pacat ca nu stie ce sa faca cu ea ) , The Big Guns are o echipa f frumoasa (dar nu are un lot suficient de numeros cat sa-i permita sa menajeze pt CL ).
Oricum , avem si noi echipe care arata foarte bine . Imi place foarte mult cum arata Ro Juniors , Sam are o echipa care promite mult, echipa ta (ti-am zis , ti-ar trebui niste fundasi ) si mai sunt cateva echipe .
Astept cu interes sa vad ce echipa va face E.T.? . Il astept . Poate noile schimbari sa-l motiveze mai mult si sa revina in D1 . 

12.Ce te atrage cel mai mult la acest joc?
Ti-am zis , comunitatea ML . Daca nu ar fi ceilalti n-ar fi asa captivant . Si o sa devina mai interesant , reintra temujin in D1, reincep scandalurile .D-aia nu vreau sa retrogradez!!!


Share on Facebook
Blogger has no team.
Saint_Gabriel wrote:
10:04 08/06 2009
pictureMandru ca sunt roman si felicitari pentru Romanul nostru...nu degeaba se spune ca romanul se adapteaza usor ori unde se duce in lume.
AndyN wrote:
08:29 07/07 2009
picture

Excelent interviu, profesional.Il felicit pe Razvan pt performanta sa, de a castiga ML Champios League. El a facut ceva in acest joc si sper sa-i calcam pe urme cat mai multi ! Cred ca isi doreste si campionatul si ii doresc bafta!

flo22 wrote:
03:13 28/11 2009
picture

da..bafta..tare faza cu .o cupa.primita acasa..dupa castigare....e pe bune..? :)))..am mai jucat..akm..un an si ceva/./parca..sezoanele..20-26..ceva de gen....dar am pierdut echipa..aia.ca nu mai intrasem...acum.am luat-o.de la 0.:D>...primul sezon..am terminat pe 3..am jucat baraj cu 2..adik..concordia chiajna si am castigat...pierzand insa celalalt baraj cu 3-1.....asta e..e..ok.pt..1 sezon....cine stie..poate  ajungem.cat mai multi.acolo.sus....felicitari inca odata.pt. argeseanu.nostru...si.care are credite de nu are ce face cu ele..va astept..la.o provocare...FC kolentina... :d

Dolarel wrote:
14:35 30/11 2009
picture

este adevarata faza....razvan a primit cupa acasa :) si toti ceilalti care au castigat-o 

DONATO wrote:
20:41 08/06 2010
picture

Felicitari tuturor celor care ma fac sa ma simt mandru ca sunt roman! Sper sa calc si eu pe urmele voastre chiar daca stiu ca mai am multe de invatat din acest joc (de-abea am revenit in D3).

Zz00442311 wrote:
17:30 29/08 2010
picture

felicitari romanilor au vazut ca au ultimele 3 cupe bravo cand vine a 4-a?

Zz00408553 wrote:
16:24 04/09 2010
picture

macar pe ml....

Canceok wrote:
11:45 07/09 2010
picture

dolarele te asteptam si cu interviul celorlalti trei crai de la rasarit :P :))

oblio wrote:
14:27 05/10 2010
picture

felicidad!!! 

Dodybv wrote:
15:37 10/10 2011
picture

Felicitari asa mai castigam si noi virtual ca in realitate nici o sansa

Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.