You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
JiJi ! ! ! ! (20/05/2009 15:01)

 

 

Sunt foarte fericit ca Jiji a acceptat sa raspunda la aceste intrebari, pentru ca este un formator de opinie al diviziei Ro.Nu sunt multi manageri care il cunosc, dar toti il stim ca fiind adminul "nostru".Este un om glumet dar totodata serios. A fost ales de conducerea acestui joc sa ne indrume in directia potrivita privind buna desfasurare a Managerleague.Este persoana la care trebuie sa apelam oricand avem o problema legata de acest joc sau daca avem nevoie de un sfat privind domeniul IT si nu numai:)!! Au fost ceva manageri care l-au asociat pe jiji unor "aranjamente" privind unele meciuri.Este perosana cea mai corecta din toate punctele de vedere din aceasta liga.Daca urmarea acest lucru, in acest moment era echipa cea mai prolifica din ML !!! Haideti sa aflam mai multe lucruri despre JIJI 1.Cum te-ai apucat sa joci acest joc?

 Am auzit despre ML discutand despre jocuri cu un grup de prieteni pe un canal IRC. Mi-a fost recomandat ca un joc care nu necesita mai mult de 5 minute zilnic. Apoi am deschis firefox apasand dublu-click pe iconita, am tastat la adresa www.managerleague.com, apoi click pe „ManagerLeague Rules”, iar dupa ce am terminat de citit, am apasat backspace, click pe „Join” am introdus un user la plezneaza (care a ramas la fel) si asa mai departe.
Toate astea s-au intamplat pe la sfarsitul sezonului 11, deci relatarea poate fi usor inexacta. :D

2.Ce reprezinta jocul pentru tine?

In mod cert, mai mult de 5 minute pe zi.

3.Cum ai ajuns admin?

Am inceput prin elaborarea unei liste de nume romanesti ca baza pentru generarea de jucatori de nationalitate romana. Apoi m-am implicat in revizuirea traducerii in romaneste a jocului, corectare, adaugiri, implementare diacritice, etc. Acest proces este mereu in lucru, deoarece de fiecare data cand se modifica ceva in joc, aceasta se reflecta in linii de text care trebuie modificate. Cand, in sfarsit, a fost facut forumul romanesc mi s-a propus si am acceptat sa fiu moderator pe aceasta sectiune. Avansarea la admin a durat ceva mai mult, deoarece am refuzat propunerea de vreo trei ori. Ca admin ai doar responsabilitati mai mari si libertate de exprimare mai mica… 

4.Care este scopul tau in acest joc?

Conform punctului #14. din Regulament „sunt aici pentru a va aduce distracÅ£ie” Iar scopul meu este, evident, respectarea stricta a Regulamentului.

5.Este asa de mare diferenta intre norvegieni si romani, privind modul de a juca acest joc?

Este. Tinand cont numai de numarul de manageri activi in joc si deja se vede diferenta. In ligile unde exista un numar mare de manageri activi creste si performanta in mod automat si e si normal sa fie asa. Unde-s multi, puterea creste.

6.Ce nota ai acorda acestui joc, luand in calcul toate elementele, precum: interfata,forum,chat,mod de desfasurare...?

Depinde cu ce-l compari. Mie imi plac paginile simple, colturile drepte, rapiditatea incarcarii. Si da, daca esti grabit, in 5 minute poti sa pui la punct echipa pentru etapa urmatoare. Probabil ca o nota corecta ar fi 8 dintr-un maxim de 10.

7.Toata lumea se intreaba , de ce tu nu castigi niciun campionat?! Crezi ca daca ai castiga un campionat sau o cupa a ligii, lumea va crede ca ti-ai folosit puterea de admin pentru a realiza acest lucru?!

Nu, nu cred. Dimpotriva, sunt convins ca vor fi voci care vor sustine exact acest lucru. 

8.Ce te supara cel mai mult in acest joc?

Meciurile de la 4 dimineata si cei care incearca sa ma duca de nas la support. De asemenea, modul in care sunt generati jucatorii noi: la fiecare 4 saptamani se presupune sa stai o duminica intreaga in fata calculatorului asteptand jucatorul minune. 

9.In ce directie ar trebui sa mearga jocul .. pentru a fi unul cat mai frumos?

Sper sa apuc ziua aia in care meciurile vor putea fi vizualizate macar 2D. Si mai sunt o serie de sugestii care ar trebui neaparat introduse ca optiuni in joc, cum ar fi posibilitatea schimbarii jucatorului cu cel mai mic fitness in minutul XX, joc la offside activat/dezactivat din eventuri, pozitionari diferite ale echipei in functie de posesia mingii, si ar mai fi multe.

10.Cum ti se pare divizia ro in comparatie cu celelalte divizii?

Laser, frate! 

11.Care este motto-ul tau in acest joc?

We all hate cheaters! 

12.Care este echipa viitorului , dupa parerea ta?

Sunt doua genuri de echipe care pot face performanta: cele care a manageri mereu online si fac mereu transferuri profitabile, cauta, cumpara si vand jucatori liberi de contract excelenti, joaca toate amicalele, etc.; si echipele care cumpara credite multe in mod regulat, iar pe baza acestora achizitioneaza jucatorii excelenti mentionati anterior. Echipa viitorului este cea care alege, dintre aceste doua rele, calea de mijloc.

13.Acorda un sfat celor care joaca managerleague!!!

Chiar si mai multe:
- Nu deveniti dependenti! Scoala, examenele, serviciul, familia sunt de mii de ori mai importante decat rezultatul meciului de la 4.
- Pentru cei care sunt deja dependenti: fiti activi pe chat! Se mai gaseste de jucat un amical gratuit, mai prinzi un transfer oportun, mai ceri un sfat de la cei experimentati, etc.
- Nu trisati! Mai devreme sau mai tarziu sunteti prinsi. 
- Daca un jucator bun joaca prost 5-10 meciuri la rand, nu-l mai introduceti pe teren. Sau schimbati formatia echipei. Sau schimbati-i pozitia pe teren. Sezonul urmator e posibil sa-si revina, nu va grabiti sa-l vindeti in pierdere.
- Jucati toate amicalele, intrati in cupe particulare, planificati-va traseul in campionat si cupa ligii. Orice echipa care vrea sa faca performanta trebuie sa joace minim 300 de meciuri pe sezon. 
- Daca intr-un meci va bazati numai pe noroc, acesta va actiona intotdeauna in favoarea adversarilor.
- Nu promovati de dragul promovarii. Diviziile superioare reprezinta o capcana invaluita in poleiala. Daca divizia in care jucati devine prea usor de castigat, profitati de acest lucru pentru a pune la punct echipa dpdv financiar. Cand v-ati decis sa promovati, nu va opriti pana cand nu ajungeti in Div1. 
- Cititi blogul lui Dorel!



Share on Facebook
Blogger has no team.
Dolarel wrote:
15:03 20/05 2009
pictureMultumesc jiji pentru acest interviu si pentru faptul ca ii indrumi pe manageri sa citeasca acest blog(tup)
Skot wrote:
18:42 20/05 2009
pictureHmm, prea serios interviul asta bre :-S
Hai, mai inseraqti ici-colo 2-3 intrebari funny

Multumim pt interviu jiji. Si acu, hai, la treaba
AndyN wrote:
07:58 21/05 2009
picture

ma bucur extrem pt acest interviu(sper sa nu fiu singurul):) Interviu in stilul caracteristic a lui nea Jiji;)Nici prea prea nici foarte foarte dar intodeauna cu talc...Nu m-as fi gandit niciodata la propunerile lui Jiji, privind ML, care ar fi extrem de utile. Si totusi am citit acest interviu ca si cum as fi baut un pahar de apa dupa ce-am strabatut Sahara , dar cu zambetul pe buze... Ii doresc lui Jiji sa iasa macar odata campion, daca nu in Romania macar in CL :)Multumesc frumos lui Dorel , cel care o munca fantastica pe acest blog (tup)

AndyN wrote:
08:01 21/05 2009
picture

M-ai dati-mi un pahar de apa! ;)

 

Dolarel wrote:
13:16 21/05 2009
pictureplin de umor dar si de sertiozitate....jiji are latura beletristica foarte bine dezvoltata, se observa acest lucru(tup)
King-Eric wrote:
23:09 21/05 2009
pictureexcelent blogul !
Ikim. wrote:
00:13 27/06 2009
picturegood work DOLAREL :))
cretzu wrote:
10:44 03/12 2009
picture

Vreau sa postez si eu o poza interesanta . Se poate ????

Daca da cum ?

jijikent wrote:
22:02 12/01 2010
picture

[23:01] <raz> "planificarea atenta nu poate inlocui norocul chior"

Dolarel wrote:
06:17 19/01 2010
picture

cretzu >>posteaz-o pe blogul tau 

Zz00289144 wrote:
14:45 23/01 2010
picture

sooooooooper interviu!!!!!!!!!!! Jiji te respect pentru tot ce ai facut in ML si tot ceea ce faci, dar si pe tine doreleee.........soooooooooper blogul............. felicitari!!!!!!!!

Dolarel wrote:
06:17 08/02 2010
picture

Jiji merita respectat pentru asta..eu mai putin:))

 

oricum ms;) 

fertuy wrote:
09:14 25/02 2010
picture

 ma care e siteul blogului lu dorel?
 

Dolarel wrote:
22:06 20/03 2010
picture

asta-i:)))

 

ai nimerit bine 

realex wrote:
01:28 16/05 2010
picture

salut, am si eu cont in ML de 2 zile si bineinteles ca am aflat de site ul tau pe care l-am citit in intregime, e foarte util si interesant, dar am si eu o mica pb: nu apare nicio raportare la timp, adica nu am nicio idee despre cand a fost interviul si cand au fost facute comment urile...in rest e foarte ok

Dolarel wrote:
05:19 26/05 2010
picture

pai interviul a fost facut undeva prin sezonul 45....iar commenturile se fac mereu:)

 

asta nu-i vina mea ca nu este trecuta o data a fiecarui post...:D 

DragosTrue wrote:
11:08 20/09 2010
picture

Salut! am si eu o intrebare:

cand sunt generati jucatori noi?

 

KarTuS wrote:
09:12 22/09 2010
picture

La fiecare inceput nou de sezon primesti  1 jucator de la academie :) cel putin asa am primit eu

Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.