You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
Ce este Managerleague? (07/02/2009 00:07)

Managerleague

 

 

Nu mai tin minte exact locul de unde am aflat despre acest joc sau persoana care mi l-a recomandat.Sunt foarte fericit ca am accesat acest manager online pentru ca este mai presus de orice joc cu aceasta tema.Este un joc frumos din toate punctele de vedere!!

Ca orice lucru pamantesc are si defecte….unele mai mari altele mai mici, care pot fi remediate pe parcurs!!”Un defect major” poate fi modul in care te atrage jocul..este foarte captivant. Majoritatea managerilor petrec cel putin 5-6 ore pe zi cautand jucatori,facand tactici sau doar pentru a discuta pe forum.

Este locul in care iti vei face cu siguranta foarte multi prieteni…

 

Majoritatea managerilor din acest joc desi sunt nemultumiti de unele schimbari,au o parere foarte buna despre modul in care se desfasoara:

 

 

CS Cizme Rupte (JIJIkent): Pentru mine ML este locul in care pot sa arat ca exista romani cinstiti. Mereu suntem mintiti, tradati, furati, chiar de catre cei pe care ii alegem sa ne conduca. Iar romanii la randul lor mint, fura, tradeaza, triseaza - asta e perceptia celorlalti despre noi. Eu sunt aici un exemplu ca exista romani sinceri, corecti, onesti, integri, onorabili, curati. Si din ce in ce mai multi astfel de romani ni se alatura in joc, in incercarea de a demonstra virtual ceea ce echipele noastre de fotbal nu sunt in stare in realitate.


SSteaua: Ce sa zic? M-am alaturat jocului in sez 26, la final, luand un anunt de pe Sport.ro
Nu am mai jucat alte jocuri online, nici inainte si nici dupa. Crek a fost dragoste la prima vedere ROFL!.
Am jucat inainte Championship Manager, ceea ce m-a ajutat mult in prima perioada. Deja stiam despre atribute, tactici, antrenament...
Un alt mare avantaj la inceput a fost ca am inceput sa promovez jocul si sa primesc cate 1 credit pentru fiecare inscris. Astfel, in primul meu sezon aici, am castigat peste 100 credite din referral, plus 100 credite pentru ca am fost al treilea intr-un top pe tot ML-ul, cu numarul de jucatori recomandati (era in perioada aceea un concurs de acest gen).
Jocul are limitele sale, fiindca este facut de o companie mica, cu resurse limitate. Are un singur programator, ceea ce nu ii permite sa faca pasi spectaculosi in dezvoltare. Insa mai mereu apare cate ceva, ce sa zicem... Eu am invatat sa-l accept asa cum este, cu bunele si relele lui.
Marele plus al jocului este comunitatea. Prin intermediul forumului am reusit sa cunosc oameni de toate felurile, din intreaga lume. Cu unii (de la noi), chiar ne-am cunoscut personal (amintesc numai pe jijikent, ET, Pat). Sunt niste baieti extraordinari, si abia astept sa mai cunosc si altii (mai ales altele, cum ar fi Zanitza si Ana lui dorel Grin).
Un alt atu al jocului este si chat-ul, preferat mai ales de tineri. Cei care au in grija canalul romanesc fac o treaba buna. Felicitari.
Cam atat... ce sa mai spun? Ma bucur ca m-am alaturat acestei comunitati, ca v-am cunoscut si ca m-am facut cunoscut (pentru multi in sens pozitiv, pentru cativa in sens negativ. Imi cer scuze de la cei din urma...)


RO DreamTeam: Dupa multe managere jucate si indelungi asteptari de a aparea un joc in care sa concurez contra unor adversari umani si nu contra calculatorului...in sfarsit sunt fericit.Chiar daca nu este o clona a fotbalului real, in proportie de 75% seamana cu originalul.Sa speram ca va dura cat mai mult timp aceasta bucurie!

 

PunKt Ro: Managerleague pentru mine reprezinta o promisiune a lui Spinner ca va crea un simulator de manager care sa contina cat mai mult fotbal . Nici 15% cat are acum dar nici 100% pentru ca pare foarte greu. Un 60 - 70% strategie fotbalistica, ar fi suficient ca sa ma declar fericit ca joc M.L. Pana atunci continui sa protestez prin toate mijloacele permise de regulament.(ET este un manager care doreste un fotbal cat mai real!! )

 

Spartans ™: Am inceput sa joc ML fiind influentat de Football Manager. Nu a fost primul manager online jucat, in perioada in care am inceput sa joc ML mai jucam cateva online. In timp am renuntat la restul si am ramas fidel acestui joc, care, desi are inca mult de munca pana sa ajunga un simulator de fotbal adevarat, are cele mai multe lucruri care atrag fata de cee este pe piata.
Joc ML de placere, nu neaparat sa fac performanta, desi,  ar cam trebui sa incep sa fac. Dupa cum stiti, cel mai mult imi place sa cresc jucatori si abia astept sa fac asta din nou. In ultimul rand, dar cel mai important lucru care ma tine pe ML este comunitatea, in special cea din Romania. De fapt, am inceput sa joc serios ML din momentul in care am intrat pe ro-chat, cu vreo 8 sezoane in urma.
Intr-o singura fraza: ML este pentru mine un MirC mai colorat, o reminiscenta a adolescentei, de care inca am nevoie.

 

F.C. Cetatea Targovistei: Managerleague e un drog care ma prinde... imi creaza o dependenta placuta… imi ocupa timpul pe care il alocam telembizorului(si asta e un lucru bun), imi provoaca si momente de furie cand pierd aiurea, dar si o satisfactie atunci cand ai o realizare destul de mareata:cel putin o semifinala de CL. Obiectivul meu e sa joc o finala de cl si daca am ajuns acolo s-o si castig.

 

genghis-khan: pai in primul rand o scapare din cotidian..in al doilea rand imi place competitia...imi place tot ce e complex si frumos..e sportul rege si am ocazia sa fac in acest joc ce altii nu pot in viata reala din cauza banilor...ce nu poate dinamo pot eu….(frumos)

 

DINAMO 13: Un joc interesant de care am devenit dependent SmileAici am intalnit oameni de calitate , lucru care ma face sa fiu atras de joc. Si nu in ultimul rand reprezinta o mare provocare .

 

Vsmeci: Cu acest mic regret despre vzionarea video ca si la managerzone pot aprecia ca jocul este foarte antrenant si m-a captat foarte mult, sunt hotarat sa promovez mai departe chiar si pana in divizia 1, este cel mai bun joc online pe care l-am jucat si imi place foarte mult ca ceilalti manageri sunt persoane ca mine si nu joc cu calculatorul, de accea vreau sa promovez cat mai sus sa nu am botmanageri in departament.
Bafta tuturor si sa stiti ca urmaresc toate formurile voastre chiar daca nu scriu decat foarte rar pe forumuri

 

Dupa cum vedeti majoritatea managerilor au o parere buna privind acest joc.Pe toti ne-a captivat mai mult ca orice manager online jucat vreodata.Este locul in care ne petrecem o mare parte a timpului…

 

 

Ca in orice comunitate online exista mai multe persoane cu pareri diferite.Acest lucru duce de multe ori  la conflicte.Trebuie sa tinem cont de parerile tuturor managerilor daca sunt exprimate intr-un mod cat mai civilizat.

 

Retineti: jocul este “for fun” deci trebuie tratat ca atare!!!

Share on Facebook
Blogger has no team.
jijikent wrote:
01:08 12/02 2009
pictureBaga mare, Dorele, maine-poimaine te iau astia la Gazeta Sporturilor ;)
Dolarel wrote:
15:46 12/02 2009
pictureastept sa ma contacteze:))
bafana wrote:
21:23 18/03 2009
pictureVdetele dau interviuri !!! :)
Dolarel wrote:
06:08 19/03 2009
picturepai de ce sunt vedete:)) 
Dolarel wrote:
14:41 21/03 2009
pictureToti cei care cititi acest articol puteti sa va spuneti si voi parerea despre managerleague printr-un comentariu....voi actualiza lista in orice moment!!! 
vsmeci wrote:
19:06 10/04 2010
picture

Salutare Dorel,  am citit blogul tau mi-a fost de mare ajutor si vreau sa-mi spun si eu o parere despre ML si totodata sa te intreb daca stii ceva pentru viitor de acest joc , adica ceva despre urmarirea meciurilor  2D sau 3D video sa vedem si noi ce fac astia pe teren dupa tactica pe care le-o dam ?

Cu acest mic regret despre vzionarea video ca si la managerzone pot aprecia ca jocul este foarte antrenant si m-a captat foarte mult, sunt hotarat sa promovez mai departe  chiar si pana in divizia 1, este cel mai bun joc online pe care l-am jucat si imi place foarte mult ca ceilalti manageri sunt persoane ca mine  si nu joc cu calculatorul, de accea vreau sa promovez cat mai sus sa nu am botmanageri in departament.

 Bafta tuturor si sa stiti ca urmaresc toate formurile voastre chiar daca nu scriu decat foarte rar pe forumuri

 

Dolarel wrote:
09:59 12/04 2010
picture

Vsmeci: tot ce-ti pot spune despre vizionarea meciurilor in format 2D sau 3D...toata lume spera sa prinda acest moment;)

 

Pana si JIJI spera ca odata si-odata sa fie implementat macar formatul 2D

 

Tot ce putem face este sa speram (tup) 

Zz00452935 wrote:
08:27 19/09 2010
picture

Am descoperit acest joc de la un prieten,care m-a invitat la joaca.

MANAGERLEAGUE,nu stiu eu prea multe despre istoria lui,dar am experienta suficienta in jocuriile Online,stiu ce vorbesc si pot spune atat,

,,cine la gandit si cine l-a construit,a fost un om istet,,

Cu plusuri si minusuri (nimeni si nimic nu e perfect) are o logica, aduce baze principale din viata noastra reala,are frumusete,ofera divertisment,atrage rivalitate sportiva,leaga prietenii intre oameni,copii, jucatori,cunoscuti si necunoscuti,subliniaza idividualism si concurenta la joc,coloreaza sentimente prin palmares,nemultumiri si dorinte,cere inteligenta si respect ,prin prezenta noastra aici,toate sub un regulament de respectat.

Ce imi doresc eu de la MANAGERLEAGUE : sa prezinte dreptate,seriozitata si viitor,dar sa nu exageram.

" Un inceput te duce la un sfarsit."

Distractie placuta tuturor,un joc care merita cu adevarat jucat.

Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.