You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
Credite (25/01/2009 23:00)

Totul despre credite

 

 

 

Cum trebuie folosite creditele?

 

Creditele trebuie folosite la amicale,cupe,upgrade-uri ale stadionului,cumpararea  jucatorilor liberi de contract,stabilirea cantonamentelor.

 

Amicalele reprezinta cel mai bun mod de a folosi creditele.Putem juca 200 amicale pe sezon,din care putem accepta 100 de amicale initiate de alti manageri;restul pana la 200 trebuie jucate tur retur ,deoarece cu 1 credit jucam 2 amicale.Amicalele reprezinta cel mai bun mod prin care putem creste calitatea(Q) jucatorilor.

 

Cupele-pentru o echipa care abea a inceput sa joace managerleague,este benefic sa intre in cupe gratis care nu necesita credite.Ele ajuta la cresterea moralului si a atributelor individuale ale jucatorilor.Pentru a intra intr-o cupa care nu este gratis,trebuie sa platim 2 credite.(daca veti castiga cupe particulare veti primi credite ca premiu)

 

Imbunatatirea stadionului-cu cat avem un stadion mai bun cu atat vom primi mai multi bani la meciurile din liga.O echipa din prima divizie care are stadionul construit la maxim,poate castiga pana la 6-7 milioane pe meciul disputat acasa.

 

Jucatorii liberi de contract-Reprezinta cel mai usor mod de a face bani in acest joc.Se merita sa dai valoarea sa in bani + 1 credit pentru a achizitiona un jucator,care la sfarsitul campionatului sa-l vinzi pe o suma de 5-6 ori mai mare!

 

Un alt mod de a folosi creditele reprezinta stabilirea cantonamentelor. Pentru a stabili un cantonament avem nevoie de 1 credit.Acestea ajuta la cresterea atributelor individuale ale jucatorilor,cat si cele ale echipei.

 

 

Creditele pot fi cumparate cu ajutorul unui CARD sau prin SMS din orice retea de telefonie mobila.

 

 

Preturile sunt urmatoarele:

40 credite   – 5euro

80credite    -10Euro

120credite – 15Euro

160credite – 20Euro

200credite – 25Euro - Aceste preturi sunt pentru plata prin card

 

Edit: By jijiKent>>>>   Costul creditelor prin SMS  
 


 

Din România, puteţi cumpăra credite prin SMS utilizând reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Cosmote şi Zapp. Pentru un mesaj   primiţi 30 de credite ! Costul mesajului este de 3 euro + TVA  ! Numarul la care trebuie sa trimiteti mesaj este 1277




^^ Se trece si User ID
 !

Ce e important de subliniat: EVITATI sa trimiteti SMS pentru credite in intervalul 16:00 - 16:30 si 22:00 - 22:30 (ora Romaniei)

Exact atunci cand serverul e ocupat cu simularea meciurilor si incepe nebunia cu amicalele, riscati sa nu va intre creditele.

Iar daca nu vad o copie dupa factura in care sa fie scris ca ati platit pentru credite si voi nu le-ati primit... nu vad cum pot sa va ajut.

Cei mai afectati sunt probabil cei care nu au abonament, dovada trimiterii sms-ului nu poate fi facuta (desi cu noua lege de interceptare a datelor, mai stii...?)

 

 Nu uitati sa mai vizitati http://www.managerleague.com/ml/purchase.pl inainte de a cumpara credite...pentru ca pot aparea noutati !

 

RETINETI:

-Nu folositi creditele pentru a schimba numele la jucatori,deoarece aceast lucru nu aduce nimic bun echipei,nu contribuie la cresterea jucatorilor sau a atributelor.Acesta este ultimul lucru pe care ar trebui sa folositi creditele.

 

-Fiecare echipa primeste 15 credite la inceputul fiecarui sezon.

Share on Facebook
Blogger has no team.
Cristofor wrote:
02:23 03/03 2010
picture

dak tr dupa telefon 5 euro kte credite primesc???????????????????

Dolarel wrote:
07:23 03/04 2010
picture

pai la 3 euro+ tva primesti 22 credite... 

Adrian Pascu wrote:
11:29 22/04 2010
picture

 cum joc 2 amicale cu 1 credit???

Dolarel wrote:
13:33 22/04 2010
picture

tu ii dai un amical unui manager...iar el iti da un amical inapoi:) >>>> in total ai jucat 2 amicale...si ai folosit 1 credit:) 

Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.